Gjør som tusenvis av andre debattglade nordmenn og følg oss på Instagram.
Nostrum
Jeune.no («skjønn») er et studentdrevet talerør for unge. Gjør som over 300 andre unge og skriv for Jeune.

- Vi skal ikke la oss kue av woke-kulturen

8.7.2021
No items found.
Dette innlegget er skrevet av
Skrevet av Maria Zähler, leder i Grünerløkka FrP og skribent for Resett
handler om
Foto: Bjørn Inge Bergestuen/FrP

Er en skam

Den importerte woke-kulturen spiser seg stadig mer inn i norsk offentlighet, og forpester norsk akademia. Det er en skam.

Det blir etter hvert helt umulig å mene ulike ting, som at innvandring bør være moderat, at privat næringsliv er viktigst, og at staten ikke bør kaste penger på middelmådige kunstnere og diktatorer i fjerne land, uten å bli fremstilt som et undertrykkende eller rasistisk problem, og boikottet av de nye puritanerne.

Kina og andre stormakter

Mens Kina og andre stormakter bygger seg opp og øker sin innflytelse i verden, sitter vi i Vesten og bruker masse tid på å påføre oss selv skam, fortelle hverandre at vi er så rasistiske, og utbrodere om 69 forskjellige kjønn. Samtidig forsvinner enorme pengesummer på hysterisk klimasymbolikk, innvandring, bistand og sløsing på helt ikke-essensielle oppgaver.

Gjør oss svakere og mer patetiske

Vi skal ikke la oss kue av woke-kulturen. Den gjør oss svakere og mer patetiske. Vi kan ikke la en ideologi som legger all vekt på hudfarge, kjønn og legning bestemme vår skjebne. Da blir vi fattigere, dummere og mer ufrie.

Jeg tror på individet, og på individets frihet. Ikke giftig woke-kultur.

Vipps til #665544 for å støtte studentene bak denne nettsiden.