Gjør som tusenvis av andre debattglade nordmenn og følg oss på Instagram.
Nostrum
Jeune.no («skjønn») er et studentdrevet talerør for unge. Gjør som over 300 andre unge og skriv for Jeune.

Jeune legges ned.

25.11.2022
Debattsiden legges ned og vil bli erstattet av noe kulere.
Dette innlegget er skrevet av
handler om
Foto: Jeune

Debattsiden Jeune har i løpet av sin korte levetid løftet frem over fire hundre unge stemmer, nådd hundretusenvis av lesere, blitt sitert over hundre ganger i andre medier og ført til mange nasjonale debatter.


Samtidig som jeg er innmari stolt av mine to-ish år som mediegründer og (landets yngste) redaktør, har jeg også innsett at det er på tide å tenke nytt. Ikke bare fordi jeg vil, men fordi jeg må. Det viser seg nemlig at det er lite smart for en 21-åring å konkurrere med store, ressurssterke og etablerte redaksjoner ved å by på (nesten) det samme som de har å by på.


Derfor har jeg bestemt meg for å legge ned debattsiden Jeune.no og bruke de neste månedene på å videreføre ung debatt-konseptet på en nyere, bedre og smartere måte, samtidig som jeg tar med meg det gode fra debattsiden Jeune. 


Men før det skjer, vil jeg takke alle som på noe vis har støttet meg i denne «første fasen» av denne interessante ung debatt-/ gründer-reisen - spesielt skribentene, mentorene, investorene, (tidligere) ansatte, kompiser og familie. Dere har alle vært med på å gjøre debattsiden Jeune til en suksess!

Vipps til #665544 for å støtte studentene bak denne nettsiden.