Team Jeune

Jeune Norge, som for ikke så lenge siden var et enmannsprosjekt, er nå en raskt voksende nettside med flere tusen månedlige lesere og følgere på Instagram. Bak Jeune, står et dyktig team som brenner for det samme - At Jeune Norge skal produsere og publisere innhold som inspirerer, motiverer og fremmer den unge stemmen i samfunnet.

Jeune.no er laget for unge, av unge. Det som skiller Jeune Norge fra andre debattsider for unge er at vi kjenner vår målgruppe - "Generasjonen Z". Som Gen Z-ere selv, vet vi hva slags innhold som engasjerer våre jevnaldrende. 

I tillegg til å publisere innsendte kronikker på fremsiden (og kortfilmer på Jeune TV), satser vi i Jeune Norge også på eksklusivt in-house innhold, som for eksempel podkast.

Vårt mål er at alle stemmer (innenfor juridiske og visse etiske regler) skal kunne komme frem. Derfor tar ikke Jeune Norge noen politiske eller religiøse standpunkter, hverken på jeune.no eller våre SoMe. Les mer om våre krav til tekst- og videoinnsendelser her. Føler du at Jeune Norge er partisk eller favoriserer enkelte stemmer fremfor andre? Kontakt oss på mail.

Sammen skal vi gjøre det lettere for unge samfunnsengasjerte å ta til orde.

Redaktør
Luqman Wadood
Forbilde
Karine Skoglund
podkast
Ulrik Stange
lyd
Mathias Jæger Pedersen
Økonomi
Kristian Gundersen
SoMe
Ukjent

Anniken

Elisenberg

Bjørn

Norman

Erle

Malde-Frøyland

Jacob

Kvanvig

Thea

Mortensen

Thilde

van Djik