Pluss-ikon. Jeune.no - Un debatt
Jeune Norge logo. Logoen til Jeune Norge. Jeune sin logo.
ansvarlig redaktør og daglig leder
Luqman Wadood
Innholdsredaktør og styreleder
Karine Skoglund
Debattmentor og idémyldrer
Anniken Elisenberg
reporter og innholdsprodusent
Bjørn Norman
podkast- og debattansvarlig
Ulrik Stange
gutt (19)
Mathias Jæger Pedersen
økonomiansvarlig
Kristian Gundersen

Anniken

Elisenberg

Bjørn

Norman

Erle

Malde-Frøyland

Jacob

Kvanvig

Thea

Mortensen

Thilde

van Djik

Unge stemmer er viktige stemmer.

Jeune Norge, som for ikke så lenge siden var et enmannsprosjekt, er nå en raskt voksende nettside med flere tusen ukentlige lesere og hundrevis av følgere på Instagram. Bak Jeune, står et dyktig team som brenner for det samme - At Jeune Norge skal produsere og publisere innhold som inspirerer, motiverer og fremmer den unge stemmen i samfunnet.

desember 2020

Blod, svette og tårer (og Nescafé)

Etter uker med søvnløse netter og Nescafé (med sukker og melk), ble jeune.no lansert den 27. desember 2020. Nettsiden fikk dusinvis av innsendte kronikker ila. de første ukene og vår Instagram, @jeunenorge, fikk hundrevis av nye følgere. Takket være god pressedekning og "word of mouth", fikk nettsiden over 7000 besøkende ila. de tre første ukene. Ikke akkurat noe VG-nivå her, men ganske OK for en splitter-ny nettside?

januar 2021

Nye på laget, vårt første Forbilde-intervju og en ny profil!

Etter den overveldende interessen, så vi oss nødt til å gi nettsiden, logoen og vår Instagram en splitter ny profil. Denne måneden gjorde vi vårt aller første Forbilde-intervju, med Simen Bondevik. Sist men ikke minst, gikk Jeune Norge fra å være et enmannsprosjekt til et samarbeid; bak Jeune står nå et herlig team med dyktige og kreative studenter.

februar 2021

Podkastsatsing, faste skribenter og et bedre og mer organisert team!

Man kan ikke være innholdsprodusent i anno 2021, uten podkast. Vi hoppet på podkast-trenden med vår "Unge Stemmer", en ukentlig podkastserie om temaer (vi tror og håper) interesserer unge. Podkastserien fikk hundrevis av unike lyttere ila. de første ukene. Denne måneden, samlet Jeune.no en herlig gjeng unge samfunnsengasjerte som faste skribenter for jeune.no. Februarmåneden var også måneden der vi gikk fra å være et uformelt team til et registrert aksjeselskap med klare mål - å produsere og publisere innhold for unge samfunnsengasjerte.

mars 2021

Medlemskap i Redaktørforeningen, ny drakt og vellykket satsing på TikTok!

Marsmåneden var den første måneden der Jeune Norge ble representert i Norsk Redaktørforening. Jeune.no er nå forpliktet til å følge presseetiske prinsipper og redaksjonelle normer. Hjemmesiden til nettsiden vår fikk et velfortjent redesign. Det samme fikk vår logo, som - hallo - ser så kul ut nå. Og en siste ting! TikTok. Denne måneden, satset vi enda mer på vår TikTok-konto (@jeunenorge) og kjørte en finfin påskekonkurranse der som slo godt an!

April 2021

Leserrekord, enda flere på teamet, kommentarfelt, Snapchat og vår første republisering!

Endelig kan våre lesere reagere på kronikkene - enten med emoji eller kommentarer! Denne måneden, implementerte vi nemlig et kommentarfelt under hver kronikk på vår side. Vi nådde denne måneden et imponerende gjennomsnittlig lesertall. Vi fikk rett i underkant av 3000 sidevisninger - per uke. Denne måneden fikk vi også for første gang en kronikk først publisert på jeune.no republisert i en større avis og fikk to nye dyktige unge i Team Jeune. Sist men ikke minst, kom vi oss endelig på Snapchat! Legg oss til: @jeunenorge

mai 2021

Debattmentor, Facebook-gruppe for unge samfunnsengasjerte, vloggdebatt og en helt ny reportasjeserie!

Kommer snart

Skryt og sånt

© 2021 - Jeune Norge AS

Org.nmr: 926 569 279

4041, Hafrsfjord

Ans. Redaktør/ Daglig leder:

Luqman Wadood - luqman@jeune.no

Administrasjonen: admin@jeune.no

  • Snapchat
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • LinkedIn
Vipps Jeune Norge

Vipps 665544

Støtt Jeune Norge

Penger går til drift av hjemmeside og utvikling av prosjekter rettet mot unge samfunnsengasjerte