ANNONSE
Norge trenger olje og gass.
Meld deg inn i FpU

Vi vil trene opp unge skribenter.

Aspirantene

Portalen for spirende unge skribenter

Velkommen til Aspirantene, portalen for spirende unge skribenter.

Realisert i samarbeid med

Tekst

Drevet av unge - ikke no giga-konsern

Hørt om David og Goliat? Jeune er et ferskt og ungt medie blant store mektige mediekonsern og -selskaper i ryggen, med tilgang til flere millioner kroner.

Jeune får null kroner i pressestøtte og alt drives av unge studenter på frivillig basis. Ved å skrive for oss, støtter du et godt formål.
Skrivekurs

1. Idémyldring

2. De første ordene

3.

Mitt navn er Bjørn Norman og jeg er ansvarlig for planlegging og produksjon av intervjuer og reportasjer i Jeune.

Formål og format
Hvordan ble Jeune startet?

Jeune ble startet av Luqman Wadood (19) i en kald kjellerleilighet som en uskyldig hobby ved siden av studiene. Det store engasjementet og den store interessen for Jeune gjorde at nettsiden ble mye mer enn en hobby.

Hva driver vi med?

Jeune er primært en debatt- og ytringside for unge samfunnsengasjerte. Vi publiserer kronikker og innlegg skrevet av unge samfunnsengasjerte (primært mellom 16 og 29 år) på vår nettside og våre sosiale medier.

Hva vil vi oppnå?

Vi ønsker først og fremst å gjøre det vi kan for å demokratisere debatten, ved å gjøre det mulig for flere unge å slippe frem. Jeune er derfor en lavterskels debattside som fungerer per dags dato som en slags portal til større medier (dvs. at større medier republiserer innlegg først publisering på jeune.no).

Vi vil også at Jeune blir en anerkjent og etablert plattform for unge samfunnsengasjerte. Vi sørger derfor for å følge presseetiske og juridiske bestemmelser til enhver tid og fremstå som et profesjonell og anstendig norskt medie.

Økonomi og organisering
Hvordan er Jeune organisert?

Les om hvordan Jeune er organsisert, her.

Hvordan finansieres Jeune?

Per i dag, finansieres Jeune av annonseinntekter og Vipps-donasjoner

Hvordan kan du støtte vårt arbeid?

Vi tar imot donasjoner på Vipps: #665544.

Grafisk profil