ANNONSE
Norge trenger olje og gass.
Meld deg inn i FpU
Dette innlegget gir uttrykk for skribentens holdning. Gjør som 200 andre unge og skriv for Jeune

- Vi skal ikke la oss kue av woke-kulturen

5.8.2021 14:22
Skrevet av Maria Zähler, leder i Grünerløkka FrP og skribent for Resett
Foto: Bjørn Inge Bergestuen/FrP

Er en skam

Den importerte woke-kulturen spiser seg stadig mer inn i norsk offentlighet, og forpester norsk akademia. Det er en skam.

Det blir etter hvert helt umulig å mene ulike ting, som at innvandring bør være moderat, at privat næringsliv er viktigst, og at staten ikke bør kaste penger på middelmådige kunstnere og diktatorer i fjerne land, uten å bli fremstilt som et undertrykkende eller rasistisk problem, og boikottet av de nye puritanerne.

Kina og andre stormakter

Mens Kina og andre stormakter bygger seg opp og øker sin innflytelse i verden, sitter vi i Vesten og bruker masse tid på å påføre oss selv skam, fortelle hverandre at vi er så rasistiske, og utbrodere om 69 forskjellige kjønn. Samtidig forsvinner enorme pengesummer på hysterisk klimasymbolikk, innvandring, bistand og sløsing på helt ikke-essensielle oppgaver.

Gjør oss svakere og mer patetiske

Vi skal ikke la oss kue av woke-kulturen. Den gjør oss svakere og mer patetiske. Vi kan ikke la en ideologi som legger all vekt på hudfarge, kjønn og legning bestemme vår skjebne. Da blir vi fattigere, dummere og mer ufrie.

Jeg tror på individet, og på individets frihet. Ikke giftig woke-kultur.

Klar for litt trygling?

Du kan støtte studentene bak Jeune ved å vippse det du vil til #665544, slik at vi kan fortsette å løfte frem unge stemmer. 20kr er mer enn nok!

Du kan også støtte oss ved å følge oss på Instagram.

Siste: