ANNONSE
Norge trenger olje og gass.
Meld deg inn i FpU
Dette innlegget gir uttrykk for skribentens holdning. Gjør som 200 andre unge og skriv for Jeune

- Unge Høyre bør ta et dypt pust, og heller se for seg de siste 8 årene med deres regjering!

5.8.2021 14:22
Maja Cvetkovic, landsmøtedelegat for Innlandet Arbeiderparti
Profilbilde: Privat. Hovedbilde: Hans Kristian Thorbjørnsen
Skriv for Jeune og få din stemme hørt!
Jaaa

Mens Unge Høyre mener at Arbeiderpartiet går for politisk spill med rusreformen, er jeg glad for at Arbeiderpartiet er Arbeiderpartiet.

Den 17.04 skriver Nicolai Østeby i Jeune om Arbeiderpartiet sitt vedtak i rusreformen. Han er skikkelig ‘skuffa’ og der han også nevner at dette er ‘et politisk spill’.


Vel, Unge Høyre, jeg vil først minne dere om at Arbeiderpartiet går inn for en rusreform, kanskje ikke den dere ønsker. Men vi skal fortsatt hjelpe. Vi skal sørge for et bottilbud med avstand til rusmiljø og mulighet for oppfølging for rusavhengige. I tillegg skal vi også sikre en avkriminalisering for bruk og besittelse av mindre brukerdoser for tunge rusavhengige.

Vi har også vedtatt masse annet god politikk som f.eks. det Høyreregjeringen innstrammet, nemlig abort. Vi går inn for en samtykkelov. I tillegg har vi vedtatt å avvikle abortnemndene og utvide kvinners rett til selvbestemmelse, noe Høyre og KrF har ødelagt siden de overtok regjeringsplassene. Vi jobber for et enda bedre skolesystem, der yrkesfagelevene får en læreplassgaranti og trygghet til å fullføre sin utdanning. Vi jobber for å fikse på fraværsgrena høyreregjeringen har ødelagt. Vi jobber for en enda bedre skolehelsetjeneste med helsesykepleier på skolen hver dag, og der hun/han er der når du trenger det. Ikke tre uker senere. Vi skal sikre for at papirløse flyktninger får den helsehjelpen de trenger.


Dette er bare noen få smaker av den gode politikken vi har vedtatt på landsmøte.
Sammen skal vi jobbe for en enda bedre velferdsstat med fokus på deg, meg og andre i Norge.
Nå er det 148 dager igjen til høstens valg, der Arbeiderpartiet skal gå fra hjemmekontor til regjeringskontor. Nå er det vanlige folks tur!

Klar for litt trygling?

Du kan støtte studentene bak Jeune ved å vippse det du vil til #665544, slik at vi kan fortsette å løfte frem unge stemmer. 20kr er mer enn nok!

Du kan også støtte oss ved å følge oss på Instagram.
Skriv for Jeune og få din stemme hørt!
Jaaa

Siste: