Kjøp denne annonseplassen
Send mail
Dette innlegget gir uttrykk for skribentens holdning. Gjør som 200 andre unge og skriv for Jeune

– Jeg synes unge oppfører seg som om det er verdens undergang

13.10.2021
Henrik Nordkvist Walaker
Dette innlegget er skrevet av
Foto: Privat og Solen Feyissa
Jeuneportalen.

Et åpent digitalt ressurssenter for spirende unge skribenter.

Les mer

Verdens undergang?

Som sikkert alle ungdommer i Norge fikk med seg, var Snapchat nede en liten stund i dag.

Det som skjedde: «Flere brukere meldte at de hadde problemer med Snapchat onsdag. Feilen ble fikset rundt 16.30.» (VG)

Jeg synes unge oppfører seg som om det er verdens undergang. Jeg synes også at mange mennesker nå til dags glemmer å sette pris på hva dem faktisk har.

Vær takknemlig og bli mer sosial!

Kjære du som leser dette nå; jeg vil at du tenker på at det faktisk finnes mennesker som ikke har en telefon. Det finnes mennesker som lever under farlige omgivelser, som blant annet krig, fattigdom og naturkatastrofer. Det finnes mennesker som ikke har tak over hodet og det finnes mennesker som ikke får mat på bordet.

... Og her sitter vi og klager over at Snapchat er nede i noen få timer. Vi burde være glade for at vi lever i et så trygt land som vi gjør.

Jeg synes også det er teit at vi lager en så stor sak ut av dette. Vi burde heller bli flinkere på å sosialisere. Vi er tross alt mennesker; vi burde greie å leve uten Snap i noen timer?

Jeg tror folk ofte bruker Snapchat får å gjemme seg fra virkeligheten. Og noen ganger tenker jeg også at det kan gå litt langt -iallfall når folk nesten ikke vet hvor de skal gjøre av seg fordi Snapchat er nede.

Jeg håper du brukte tiden mens Snapchat var nede på å sette pris på at du lever i et trygt land og har et tak over hodet.

Vipps til #665544 for å støtte studentene bak denne nettsiden.