ANNONSE
Norge trenger olje og gass.
Meld deg inn i FpU
Dette innlegget gir uttrykk for skribentens holdning. Gjør som 200 andre unge og skriv for Jeune

- Farligste stedet å være er hjemme

5.8.2021 14:22
Erle Malde-Frøyland, fast skribent for jeune.no
Profilbilde: Privat. Hovedbilde: Caleb Woods, lisensfritt, Unsplash
Skriv for Jeune og få din stemme hørt!
Jaaa

Hjemmet er under pandemien blitt den farligste plassen for mange barn. Det er det stedet hvor de ikke er beskyttet mot farer. Som barn skal man være i trygge rammer med voksne som passer på. Nå under pandemien er de uten mulighet for å bli fanget opp av en ansatt i barnehagen, eller helsesøster på helsestasjonen.


Nå er det kraftig økning blandt vold på barn under to år. Det er barn som hver dag står opp med en klump i magen, og noe beskyttelse. Noe må gjøres for å hjelpe disse barna som lever i en verden som barn ikke skal leve i.


Det er mange som varsler, og som er redde for barna. Hvor er tiltakene for disse barna? Hvor er hjelpen for de som ikke kan varsle selv? Jeg leser om millioner av kroner som deles ut til bedrifter. Det gis penger hit og dit, men hvor er pengene til noen av de som trenger det aller mest? Hvor er pengene som kan hjelpe de små som ikke har noen til å hjelpe seg?


Barn skal få lov til å være barn. Det å være trygg i eget hjem burde være et tiltakene nå som korona setter i gang med strengere tiltak i Oslo områdene. Det er barnehager som stenger igjen. Barn blir igjen plasserte i omgivelsene hvor de ikke er trygge, og uten mennesker som gjør at de føler seg trygge.


Det må vi gjøre noe med nå!

Klar for litt trygling?

Du kan støtte studentene bak Jeune ved å vippse det du vil til #665544, slik at vi kan fortsette å løfte frem unge stemmer. 20kr er mer enn nok!

Du kan også støtte oss ved å følge oss på Instagram.
Skriv for Jeune og få din stemme hørt!
Jaaa

Siste: